Afgeronde projecten

Nieuwbouw afgerond

SY Hreko 45ft
MY  Lengers Lounge 65ft

SY Aelicia 22 mtr

Aelicia is een composiet lichtgewicht zeiljacht dat door Jachtbouw Vels & Partners in Medemblik is gebouwd naar een ontwerp van Kees van de Stadt. Het jacht is voorzien van alle comfort en CJ verzorgde de complete technische installaties: twee Steyr voorstuwingsmotoren, een Northern Lights 16kW generator, een Webasto verwarming en air conditioningssysteem, Victron laders en opmvormers, custom built controle panelen, uitgebreid navigatie en communicatie pakket en een walaansluiting voor alle systemen zodat het schip ook als woonschip in een binnenstad kan fungeren.
Ontwerp Satellite Design
Casco Vels & Partners Jachtbouw, Medemblik
Werf Vels & Partners Jachtbouw, Medemblik
Installatie Cornelis Jongkind Scheepsinstallatietechniek

MY Jongert 1800 Tommy - 2013

Opgeleverd in 2013 bij Jongert Shipyard in Wieringerwerf is dit lichtgewicht planerende motorjacht van 18 meter lang. Uitgerust met twee MAN R6-800 diesels (800pk per stuk) en Hamilton HJ403 waterjets is gebouwd voor een eigenaar die in zeer ondiep water wil varen. Gewicht was een uitdaging want aan comfort mocht het niet ontbreken: Webasto airconditioning, elektrisch koken, onderwaterverlichting, grote Samsung tv schermen en een mooie audio installatie. Met een Northern Lights 12kW 230VAC generator en een Victron Energy Quattro is energievoorziening uiterst betrouwbaar. Voor navigatie en communicatie is een uitgebreid Raymarine pakket geinstalleerd.  Ook is een top of the notch audio en video pakket geleverd.
Ontwerp Sea Level B.V.
Casco Jongert Shipyard
Werf Jongert Shipyard
Installatie Cornelis Jongkind Scheepsinstallatietechniek, Medemblik
 

SY Rúm D&D 43ft One Design - 2013

De volgende technische installaties aan boord van Day Sailer werden verzorgd door Cornelis Jongkind Scheepsinstallatietechniek: een Lombardini diesel met saildrive, een Victron Energy energiesysteem, Tacktick wireless navigatie instrumenten, Webasto koelbox in kuipbank, een ipod dock met speakers in kuip, LED kuip verlichting op afstand bedienbaar, een elektrisch en handbediende lenspomp, een af-x Firepro aerosol brandblussysteem en een set rvs Andersen lieren. De installatie duurde circa twee weken. De D&D 43' vaart het klassieke wedstrijden circuit in Zuid Frankrijk en gooit hoge ogen door haar unieke ontwerp en zeilprestaties.
Ontwerp Daniel Design
Casco Jachtbouw Vels
Werf Jachtbouw Vels
Installatie Cornelis Jongkind Scheepsinstallatietechniek